Vergaderen

Van klein tot groot

Onze unieke locatie biedt plek aan een ruim scala van diverse vergadermogelijkheden. Eventueel gecombineerd met overnachting of een activiteit. Gebruik maken van verschillende vergaderopstellingen en de andere faciliteiten is uitstekend mogelijk. Uiteraard omlijst met de uitstekend mogelijkheden voor verzorgde catering. Zo leggen we samen de basis voor een geslaagde vergadering.

Vergaderarrangementen

Gewoon goed geregeld

Om het vergaderen zo effectief mogelijk te maken, hebben we een aantal leuke vergaderarrangementen samengesteld. Zo kun je alle tijd zo nuttig mogelijk besteden en weet je daarnaast dat het aan niets zal ontbreken. Een break tussendoor met een heerlijke ambachtelijke lunch, of afwisselen met een leuke teambuilding activiteit? Alles is mogelijk!

Vergaderarrangementen 2019

 

Slim vergaderen

Flexibele faciliteiten

Onze ruim opgezette landhoeve biedt veel mogelijkheden om te vergaderen met verschillende groepsgroottes. In een kleiner comité in ons Voorhuus, of in een grotere setting op onze Brainstorm Attic. Uiteraard kan tijdens een vergadering gebruik gemaakt worden van een HD beamer, flip-over, WiFi en flatscreen monitor.

Zakelijke lunch

Lekker genieten

Wist je dat je bij Landhoeve de Zwiese ook uitstekend terecht kunt voor een zakelijke lunch? Dagelijks tussen 12.00 en 14.00 kan met en zonder afspraak aangeschoven worden. Ons menu wisselt met regelmaat en bevat heerlijke lichte lunchgerechten. Met zorgvuldigheid klaargemaakt met producten uit de streek. Onze ruime opzet biedt de perfecte plek om te lunchen met privacy en in een ontspannen sfeer. Zowel op jullie vergaderlocatie als in ons restaurant.

Personeelsfeest

Gezellige boel

Landhoeve de Zwiese is de uitstekende locatie voor een geslaagd personeelsfeest. Onze verschillende zalen bieden voldoende mogelijkheden om een klein of groot feest tot een succes te maken. Uiteraard verzorgen wij de volledige catering, regelen de muziek en alle randzaken. Zo kun je optimaal van het feest genieten. Wij regelen de rest. 

Slim overnachten

Zakelijk slapen

Wanneer je in de buurt moet zijn voor zaken, dan is onze landhoeve de plek bij uitstek voor een geslaagde overnachting. Onder de rook van Hardenberg en dicht bij alle belangrijke locaties, maar toch heerlijk in de rust. Zo begin je fris aan elke zakelijke meeting. 

Kamertypes