Boerderijkamers

Het unieke 19-eeuwse karakter van Landhoeve de Zwiese is duidelijk zichtbaar in het hotel. In de rijksmonumentale boerderij zijn acht hotelkamers, waaronder één familiekamer en één 1-persoons (zorg)kamer. Alle kamers zijn verschillend van indeling, maar allemaal even sfeervol en comfortabel. De eigentijdse inrichting combineert uitstekend met het historische karakter van Landhoeve de Zwiese.

Kamertypes

 

 

Arrangementen

Halfpension
(incl. ontbijt, 3-gangen foodsharingdiner en onbeperkt koffie/thee op uw kamer)
 
2-persoonkamer comfort, half pension
Prijs per nacht voor 2 personen                                                                     € 143,50
Prijs per nacht voor 1 persoon                                                                        € 106,25
 
2-persoonkamer deluxe, half pension
Prijs per nacht voor 2 personen                                                                     € 163,50  
Prijs per nacht voor 1 persoon                                                                        € 126,25  
 
 
Bovenstaande prijzen zijn exclusief toeristenbelasting á € 0,98 per persoon per nacht.

Faciliteiten

Behalve dat onze boerderijkamers van alle gemakken zijn voorzien, heeft onze landhoeve ook snel en gratis WiFi op het hele erf. In het bijgebouw bevindt zich ons restaurant waar u kunt genieten van ontbijt, lunch of diner. Vanaf de receptie starten er diverse mooie wandel- en fietsroutes die u gratis kunt meenemen. Tevens kunt u (vooraf) fietsen huren wanneer u niet in het bezit bent van een eigen fiets. Niet zoveel zin in een lange wandeling, neem een kijkje in onze uitkijktoren of ga met het pondje over de Vecht naar het 'eiland'. Op het eiland en de Loozensche Linie kunt u in de zomer genieten van de Vechtdalrunderen en de Vechtdalschapen.

Dagje uit
Zin in een dagje uit? Bij onze receptie kunt kaarten tegen een gereduceerd tarief krijgen voor o,a, Wildlands, Plopsa Indoor Coevorden en Attractiepark Slagharen.

Voor de kleinsten
Ook aan de allerkleinsten is gedacht: er zijn klim- en klautertoestellen, op het erf zijn skelters er is een kinderboerderij en een spingkussen. Nieuw sinds dit seizoen is de waterspeelplaats; lekker spelen met water en zand.