Een beetje luxe is fijn

Faciliteiten

 

De campingplek

All-in prijs

Laagseizoen 2019: € 19,50 per nacht o.b.v. 1 kampeermiddel en 2 personen, excl toeristenbelasting.
Laagseizoen SVR 2019: € 16,75 per nacht o.b.v. 1 kampeermiddel en 2 personen, excl toeristenbelasting.
 
Hoogseizoen 2019: € 22,50 per nacht o.b.v. 1 kampeermiddel en 2 personen, excl toeristenbelasting.
Hoogseizoen SVR 2019: € 19,75 per nacht o.b.v. 1 kampeermiddel en 2 personen, excl toeristenbelasting.

Uw ruime kampeerplek is voorzien van water en elektra (10 ampére) en in de kampeerprijs inbegrepen. Tevens beschikt u over de hele camping en het gehele erf van stabiel, snel Wi-Fi. De sanitiare voorzieningen zijn inclusief, dus geen gebruik van muntjes of een opwaardeerkaart. De campingplekken zijn ook te boeken via de online boeken knop, hier kunt u ook de kosten zien voor eventuele extra personen, extra kampeermiddelen of het meenemen van uw huisdier. 

Plattegrond camping

Het sanitair

Op het terrein is een goed onderhouden sanitairgebouw met toiletten en douches, een invalidenbadkamer, wasmachine en droger en een overdekt terras voor de campinggasten. Het gebruik van het sanitairgebouw (m.u.v. de was- en droogfaciliteit) is tevens inbegrepen in uw kampeerprijs.

Voor de kleine kampeerders

Op onderzoek uit

Voor de kinderen zijn er klim- en klautertoestellen, skelters, een speeltuin en de kinderboerderij. En sindskort zijn er nieuwe natuurlijke spellen gecreërd over het hele erf. Spelen met water en zand, natuurlijk weven, de katapult, het gatenschaap, springtouwen en nog zo veel meer...

Rust, ruimte maar ook gezelligheid

De ideale mix

Wat onze camping extra bijzonder maakt, is de locatie. Vanaf de campingplek kunt u genieten van het uitzicht over de Vecht en de Vechtdalrunderen die er vrij grazen. De camping ligt dichtbij het Pieterpad, waardoor deze camping een geweldige startplek is voor wandelaars. Ook zijn er vele fietsroutes in de omgeving. Onze uitkijktoren aan de rand van de camping biedt een geweldig uitzicht en met het pondje kunt u varen naar het 'eiland'.

Er is nog meer

Genieten van de (oudhollandse) keuken

Door het restaurant dat ook op de landhoeve gesitueerd is, zijn er diverse mogelijkheden voor een bakje koffie met wat lekkers, een lunch of dineren. Ook bieden wij een broodjes ophaalservice en kunt u patat afhalen mocht u een avond geen zin hebben om te koken.