Kamperen

bij de boer

In het glooiende landschap van het Overijsselse Vechtdal vindt u de camping van Landhoeve de Zwiese. Een heerlijke, kleinschalige camping met fijne royale kampeerplaatsen en van alle gemakken voorzien.  De 25 staanplaatsen bevinden zich in en rond de oude boomgaard van de landhoeve en zijn alle voorzien van water, elektra en Wifi. De camping biedt plaatsen met schaduw, zonder schaduw en enige schaduw. Het sanitair is modern en schoon en er is een slecht weer voorziening. Het parkeren is gratis op de centrale parkeerplaats.
 
De camping is het ideale uitgangspunt om te wandelen, te fietsen of te varen, om daarna bij te komen op het gezellige terras of in het restaurant. Ook aan de allerkleinsten is gedacht: er zijn klim- en klautertoestellen, op het erf zijn skelters,  en er is een kinderboerderij en een springkussen. 

Prijzen

Kamperen bij Landhoeve de Zwiese betekend all-in genieten. Geen extra kosten voor water, elektra (10 ampere), douchen en Wi-fi. Alle faciliteiten zitten bij de kampeerprijs inbegrepen m.u.v. de toeristenbelasting € 0.98 p.p.p.n.

Niet SVR lid
Campingplaats hoogseizoen*   € 22,50 per nacht voor 2 personen
Campingplaats laagseizoen     € 19,50 per nacht voor 2 personen
 
SVR lid
Campingplaats hoogseizoen*   € 19,75 per nacht voor 2 personen
Campingplaats laagseizoen     € 16,75 per nacht voor 2 personen
             
       
*Hoogseizoen: Goede vrijdag en Pasen (18 april - 23 april), Meivakantie (26 april - 6 mei), Hemelvaart (29 mei - 3 juni), Pinksteren (7 - 11 juni),  Zomervakantie (5 juli – 2 sept.) en Herfstvakantie (11 okt. - 28 okt.)
 
Bent u met een extra persoon, kampeermiddel of hond? Klik hier voor de tarieven

Arrangementen

Wilt u langer dan een paar dagen blijven tegen een leuke prijs? Kies dan voor één van onze arrangementen. Gedurende het hele jaar hebben wij aantrekkelijke kampeeraanbiedingen. De prijzen zijn incl. alle faciliteiten maar m.u.v. toeristenbelasting.

Helaas is het nog niet mogelijk om deze online te boeken. U kunt ons een e-mail sturen of bellen, dan reserveren wij de plek voor u.

Extra's
Wanneer u bij ons verblijft, bieden wij de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief een dagje uit te kunnen gaan. Wij hebben verschillende partners waar wij een samerwerking mee hebben:

- Attractiepark Slagharen
- Plopsa Indoor Coevorden
- Sauna Zuidwolde 

 

Faciliteiten

De 25 ruime kampeerplaatsen zijn allen voorzien van eigen water- en elektra aansluiting. Tevens heeft elke plek ook een eigen waterafvoersysteem. Op het gehele terrein van de landhoeve is een stabiel en snel internet aanwezig middels Wi-Fi, hier zijn uiteraard geen extra kosten aan verbonden voor onze gasten. De camping biedt plaatsen met schaduw, zonder schaduw en enige schaduw. Het parkeren is gratis op de centrale parkeerplaats

In het sanitairgebouw bevinden zich de toilet- en douchegelegenheden (dames, heren en mindervalide). Er bevindt zich een afwasruimte in het sanitairgebouw, een wasplaats en er is de mogelijkheid om uw wasgoed te wassen en drogen (tegen een kleine meerprijs). Er bevindt zich tevens een overkapping waar u kunt recreeëren. 

De camping is het ideale uitgangspunt om te wandelen, fietsen of varen, om daarna bij te komen op het gezellige terras  of in het restaurant.

Voor de kleinsten
Ook aan de allerkleinsten is gedacht: er zijn klim- en klautertoestellen, op het erf zijn skelters er is een kinderboerderij en een spingkussen. Nieuw sinds dit seizoen is de waterspeelplaats; lekker spelen met water en zand.

Plattegrond

25 kampeerplekken, schaduw of geenn schaduw, privacy of juist wat willen zien? Neem een kijkje naar onze plattegrond om zo de juiste plek uit te zoeken.

Plattegrond camping