Samen Genieten!

Op zoek naar een mooie locatie voor een familie- of bedrijfsfeest? Kom eens kijken bij Landhoeve de Zwiese. De Zwiese is de perfecte plek voor kleine partijen én grote feesten. Op het erf en in de directe omgeving is van alles te zien en te doen en dat maakt deze plek ideaal voor jong en oud. Voor meer informatie kan u contact met ons opnemen.

Contact

Voorhuus

't Voorhuus is geschikt voor besloten feesten en/of (diner)bufetten. Deze warm aangeklede ruimte heeft een eigen terras van waaruit ook de kleine gasten het erf kunnen 'ontdekken'. Wat betreft de catering kunt u van alle kanten op: van alleen borrelen met hapjes tot een high tea en van een gezellige barbecue tot compleet buffet of intiem diner. Alles is bespreekbaar.

 

Overkapping

Op de boeren camping hebben wij een stijlvolle overkapping waar met een groot gezelschap genoten kan worden van diverse buffeten of een heerlijke barbecue. Deze overkapping kan voorzien worden van een bar waardoor een koud biertje, wijntje of glaasje fris niet ver van u vandaan is.

Onder de Hooikiep

Een klein feestje of gewoon alleen een borrel met een borrelplank? Voor op ons terras bieden wij een boerenbeleving onder de oude Hooikiep. Intiem maar toch gezellig en uitzicht over alle dieren en het mooie erf.