Say yes at the Zwiese

Landhoeve de Zwiese is een originele locatie om elkaar het ja-woord te geven. Dit kan bijvoorbeeld in de boomgaard, onder de hooikiep of in de trouwhall. Wij helpen jullie graag bij het organiseren: van ceremonie, naar champagne, naar receptie, naar diner en avondfeest. Jullie feest in jullie stijl!

Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

Contact

 

Locatie, de basis

'Ja'... het lijkt een eenvoudig woord van slechts twee letters, maar het is een woord met veel betekenis. 'Ja' is een woord dat, zodra je het uitspreekt tegen elkaar op die ene speciale dag, een belangrijk moment markeert en jullie toekomst samen inluidt.

Dat vraagt natuurlijk een passend decor. Willen jullie de plechtigheid in de gang van de authentieke hotelboerderij, onder de nostalgische hooikiep of in de natuurlijk boomgaard? Of misschien gezien het aantal gasten in 't Voorhuus. Voor alle situaties bieden wij een sfeervolle oplossing, waar jullie jawoord tot z'n recht komt.

 

Ja ik wil...een receptie in stijl

Nadat de officiële plechtigheid is voltrokken, kunnen jullie op elk gewenste tijd en plaats op De Zwiese de felicitaties van jullie gasten in stijl in ontvangst nemen.
 
Geen stress, maar heerlijk genieten van het moment en ontspannen deze heuglijke gebeurtenis als pasgetrouwden met jullie familie en vrienden vieren. Precies zoals jullie dat voor ogen hebben.
 
Uiteraard vergezeld van smakelijke hapjes en drankjes, die jullie zelf hebben uitgekozen en die wij met alle mogelijke zorg hebben samengesteld en bereid. En of jullie nu gaan voor amuses en champagne of voor bitterballen en bier; de kwaliteit én de presentatie van alle spijzen en dranken is bij De Zwiese om door een ringetje te halen.

Ja, ik wil… een bruisende feestavond

Als de schemering valt over het Vechtdal en de kaarsen en lampjes aangaan op het erf, is er geen betere plek voor een swingend feest dan bij Landhoeve de Zwiese.
 
Wij hebben voor elk gezelschap, groot of klein, een geschikte ruimte om een bruisend feest te geven. Bij mooi weer kan het feest zelfs ook gedeeltelijk op het terras van ‘t Voorhuus, met voldoende speelmogelijkheden voor de kleine gasten.
 
Let’s have a party!