Voor ieder wat wils

Landhoeve de Zwiese kan verschillende activiteiten aanbieden op en rond het erf en er is voor ieder wat wils. Jong of oud, met of zonder een beperking.  Er is van alles mogelijk. Wij kunnen ontzorgen in familiedagen, vrijgezellefeesten, teambuilding, heipaalsessies, kinderfeestjes of gewoon een leuk dagje uit. Actief bezig zijn kan op elke manier en in elke vorm.

 

Uitdagend en spannend

Een keer iets anders..

Onze partner Expedition Outdoor bevindt zich naast het erf van Landhoeve de Zwiese. Hierdoor is het mogelijk om complete arrangementen aan te kunnen bieden op het gebied van een activeit i.c.m. catering. De activiteiten van Expedition Oudoor bevinden zich op het erf, het aangrenzende outdoorterrein of op de Loozensche Linie. De mogelijkheden zijn groots, wat denkt u van Bootcamp, GPS tocht, Wie is de Mol, Teambuilding, Tokkelen, Highland Games, maar zij kunnen nog veel meer zoals de mogelijkheid tot kano- en sloepverhuur. Voor meer informatie en uitleg over de activiteiten kunt u kijken op de website van Expedition Outdoor - Activiteiten 

Verken het Vechtdal

En ontdek....

Het Overijsselse Vechtdal verkennen vanaf het water met 'Le Bateau de Napoleon'. De boot biedt plaatst voor 35 personen en is toegankelijk voor rolstoelen. Er is een minimale groepsgrootte van 10 personen. 

Volwassenen betalen slechts € 8,00 p.p. en kinderen tot 12 jaar € 5,- p.p. voor de boottocht. Mocht u willen starten met een kopje koffie of thee met cake wanneer de boot afvaart? Tegen een meerpijs van € 2,50 p.p. is dit mogelijk. 

Tevens is er ook "De Vechtezomp" biedt unieke grensoverschrijvende vaartochten aan op de Vecht. De boot leidt je naar stille plekken aan de Vecht, die te voet niet te bereiken zijn. Voor publiek vaart het dagelijks naar Laar in Duitsland. Opstapplaats is Gramsbergen. Voor groepen vanaf 8 personen is het in overleg. Meer informatie kunt u vinden op http://www.vechtezomp.nl .Vaarseizoen is van 1 april t/m 31 oktober 2019.

Genieten

Van het mooie Vechtdal

Bij Landhoeve de Zwiese hebben wij een prachtige huifkar die gehuurd kan worden. U heeft uw persoonlijke chauffeur die u de mooiste plekjes langs de uiterwaarden van de Vecht kan laten zien. De tocht duurt 2 uur maar zelf uw route samenstellen is ook mogelijk. De huifkar biedt plaats aan maximaal 24 personen en is ook uitermate geschikt voor mensen in een rolstoel.