Even er tussen uit

Agenda

Springen, rennen, balanceren

lekker gek doen

Op woensdagmiddag 28 november van 13.30 uur tot 16.30 uur is er Sinterklaasmiddag bij Landhoeve de Zwiese. Samen met Expedition Outdoor wordt dit een super leuke middag met o.a:

- Grandioos pietenparcours (starten tussen 13.30 en 14.30 uur)
- Creatief knutselen
- Schoen zetten
- Poffertjes met ranja
- Dansen

Kosten zijn € 6,- per kind en aanmelden kan via info@dezwiese.nl of 0524 -  563 200. Op 28 november kan je dan een stempelkaart ophalen bij de receptie. 

 

Benen strekken

en genieten

Net als voorgaande jaren wordt er op 2e kerstdag een grandioze kerstwandeling georganiseerd door Landhoeve de Zwiese en Expedition Outdoor. Lekker wandelen in de kerstsfeer, de benen strekken en daarna de warmte en gezelligheid opzoeken op het terrein van Landhoeve de Zwiese waar volop vertier is voor jong en oud. Aansluitend is er gelegenheid om deel te nemen aan het kerstbuffet maar ook vooraf kan er gebruncht worden bij Landhoeve de Zwiese.
Er zijn diverse wandeltochten, van verschillende afstanden. Ook is er een speciale en toffe kinderroute met leuke elementen. Kortom volop plezier en gezelligheid op en rondom het terrein van Landhoeve de Zwiese en Expedition Outdoor.
 
Tijden wandeling
Start wandelingen 1 km, 5 km en 8 km tussen 13.00 uur en 15.00 uur.