Rennen, vliegen, springen en weer doorgaan

Springkussenfestival

Springen, rennen, even uitpuffen en weer doorgaan! Heerlijk even uitrazen in de meivakantie bij Landhoeve de Zwiese. Er zijn verschillende springkussens, een super vette bungeerun en een geweldige ranjakoe.
Entree voor kinderen vanaf 3 jaar is € 6,-, begeleidende ouders gratis.

Volop plezier voor alle leeftijden en een leuk uitje voor in de meivakantie!

Verwen

je moeder

Alle dagen zijn wij natuurlijk blij met onze moeders maar op zondag 12 mei moeten ze even extra in het zonnetje gezet worden. Daarom organiseren wij op zondag 12 mei van 11.30 uur tot 13.30 uur een heerlijke moederdagbrunch. 
Ook wij willen de moeders even extra in het zonnetje zetten, daarom hebben wij een leuke attentie klaarliggen voor alle mama's.

Inhoud moederdagbrunch

Holy Smoke Hamburger Event

30 juni

Volop BBQ plezier, heerlijke streekproducten van diverse streekleveranciers op de markt, een hamburger wedstrijd, chicken wing eetwedstrijd en nog veel meer.

Springen, rennen, balanceren

lekker gek doen

Ook zal er in 2019 weer een Sinterklaasmiddag bij Landhoeve de Zwiese. Samen met Expedition Outdoor wordt dit een super leuke middag met o.a:

- Grandioos pietenparcours
- Creatief knutselen
- Schoen zetten
- Poffertjes met ranja
- Dansen

Prijzen en data worden t.z.t. bekend gemaakt.

 

Benen strekken

en genieten

Net als voorgaande jaren wordt er op 2e kerstdag een grandioze kerstwandeling georganiseerd door Landhoeve de Zwiese en Expedition Outdoor. Lekker wandelen in de kerstsfeer, de benen strekken en daarna de warmte en gezelligheid opzoeken op het terrein van Landhoeve de Zwiese waar volop vertier is voor jong en oud. Aansluitend is er gelegenheid om deel te nemen aan het kerstbuffet maar ook vooraf kan er gebruncht worden bij Landhoeve de Zwiese.
Er zijn diverse wandeltochten, van verschillende afstanden. Ook is er een speciale en toffe kinderroute met leuke elementen. Kortom volop plezier en gezelligheid op en rondom het terrein van Landhoeve de Zwiese en Expedition Outdoor.
 
Tijden wandeling
Start wandelingen 1 km, 5 km en 8 km tussen 13.00 uur en 15.00 uur.